Ympäristöä kunnioittaen ja sitä hoitaen

Oy Lai-Mu Ab:lla on ollut hyvin työntäyteinen vuosi 2018, tuotantoa on uudistettu kauttalinjan. Mittavilla laiteinvestoinneilla halutaan tehdä laatua tehokkaasti jatkossakin, viimeisimmät satsaukset ovat kohdistuneet koneistuskeskukseen ja kuitulaserautomaatiolaitteeseen. Osaavaa henkilöstöä on saatu palkattua, haastavista ajoista huolimatta. Koko yrityksen yhteisenä ponnistuksena saatiin ISO 9001 sertifikaatin rinnalle myös ympäristösertifikaatti 14.001. Ympäristö on meidän kaikkien asia.

LM Trac monitoimikonemallisto on uudistunut vastaamaan viimeisimpiä vaatimuksia. Kaikkien kokoluokkien moottorit ovat tarkan luupin alla, ovathan laitteiden työkohteet yleensä keskellä kaupunkeja ja tapahtumia. Samalla myös hallintalaitteiden puolella on kaikissa malleissa siirrytty yhä monipuolisempaan tekniikkaan.

Mallistosta löytyy joka lähtöön sopivia työkoneita; 286 ja 387 ovat ketteriä keskustojen ja puistojen monitaitureita. Nurmikonhoito, harjaus, auraus ja hiekoitus ovat niitä tavallisimpia käyttötarkoituksia, mutta ns. ei-kemialliset rikkaruohon torjuntatavat ovat yhä kysytympiä. Rikkaruohoharjoilla ja liekki-infrapuna-höyry-yhdistelmillä on LM Traceja varusteltu jo useita vuosia Keski-Euroopan markkinoille.

Pohjoismaissa lumen puskuun ja kuormaukseen tarvitaan tehokasta kalustoa. Lai-Mun mallistosta löytyy tähän tarkoitukseen suunniteltuja runko-ohjattuja alta 4 tn kokoluokkaan 587 ja alta 6 tn kokoluokkaan 687. Lai-Mulla on vahvaa osaamista ohjaamoiden valmistuksesta, ja niinpä LM Tracien ohjaamoissa on myös edetty kohti uutta mukavuustasoa. Nyt 587 ja 687 –mallien ohjaamot ovat samaa sarjaa, ergonomiaa on hiottu käyttäjien ehdoilla, tilaa löytyy ruhtinaallisesti ja desibelit ovat hyvin maltillisia (68).

Tervetuloa tutustumaan uuteen konemallistoon!

Terveisin

Markus Miekanmaa

Toimitusjohtaja

  

Oy LAI-MU AB Tel. +358-2-83872400